PPLY:n nuorisotoiminta

Jo vuodesta 2013 pyörinyt lasten lintukerho starttaa maaliskuussa uuden vetäjän voimin. Keväällä on luvassa säännöllistä kerhoilua, vuoroin sisätiloissa, vuoroin ulkona retkeillen. Lasten lintukerhon luonne muuttuu viikottaiseksi, ja kerhokerrat alkavat maaliskuusta pyöriä kerran viikossa lauantaisin. Kerho on suunnattu lapsille 7 ikävuodesta ylöspäin. Ikähaarukka on ennemminkin suuntaa antava, ei tarkka rajaus.

Kevään kerhokertoja ovat lauantait 17.3., 24.3., 7.4., 14.4., 21.4., 5.5., 12.5., 19.5., 26.5. Kerho alkaa klo 11 ja päättyy puoliltapäivin. Kerhokerta alkaa pääsääntöisesti Oulun yliopiston kasvitieteelliseltä puutarhalta. Linturetkeily aloitetaan Linnanmaan, Kaijonharjun ja Kuivasjärven alueilta ja kevään edetessä käydään havainnoimassa myös muuta Oulua.

Jos kiinnostuit kerhosta, ota pikimmiten yhteyttä kerhon vetäjään Jonna Heikkiseen. Jonnan yhteystiedot ovat : jonna.heikkinen1@gmail.com+358 442551411.

Luvassa myös lintuopastusta yläkouluissa ja toukokuussa kevät huipentuu Tauvon asemalla järjestettävään lasten ja nuorten lintuleiriin.

Kevättä odotellessa 🙂 !

-PPLY:n nuorisotoiminta-
Posted in Harrastus, Nuorisotoiminta, Uutiset, Yhdistys.