PPLY:n Kevätralli 26.5.2018

Moi kaikille kilpailuhenkisille lintuharrastajille (viestiä saa välittää paikallisryhmiin)!

Järjestyksessään 33. PPLY:n perinteinen Kevätralli alkaa lauantaina 26.5.2018 alkaen klo 11-12 yhden tunnin liukumalla ja päättyen aloitushetkestä 24 tunnin päästä. Kilpailualueena on koko PPLY:n toimialue. Tarkemmat rallisäännöt ja lomakkeet ovat päivityksen alla, joten ne eivät ole vielä yhdistyksen nettisivuilla, mutta niiden pitäisi ilmestyä sinne ennen kisaa.

Purku on sunnuntaina 27.5. Liminganlahden lintuluontokeskuksen auditoriossa osoitteessa Rantakurvi 6, Liminka. Purkua ennen on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas luontokeskuksen ravintolassa (Ravintola Karikukko). Purku aloitetaan kello 13:00, joten rallin lopetuspaikka ei voi siis olla liian kaukana. Luontokeskukseen tultaessa purkajille toimitetaan mahdollisimman pian tieto peruslajilistojen puutelajeista.

Ilmoittautumisia ralliin toivotaan keskiviikkoon 23.5. mennessä Petri Lampilalle (plampila2@gmail.com). Ilmoittautumistietoina joukkueen nimi (jos tiedossa), kisaajat, yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero, josta tavoittaa kisana aikana). Viime hetken joukkueet voivat osallistua toki myös ilmoittautumatta ennakkoon, mutta osallistumisesta toivotaan tietoa heti sen varmistuttua.

Huom! Huonokuuloiset voivat käyttää ääntä vahvistavia laitteita linturallin aikana. Tarkoittaa henkilöitä, joiden kuulossa on terveydenhuollon toteama alenema tai muu kuuloa merkittävästi heikentävä tekijä. Ääntä vahvistavaa laitetta käyttävän tulee itse arvioida laitteen käytön tarpeellisuus.

Tulkaa ihmeessä kokemaan Pohjois-Pohjanmaan parhaat lintupaikat parhaaseen lintuaikaan Suomen lajirikkaimmassa linturallissa! Kisahistorian aikana on havaittu yli 250 lintulajia ja kisaennätys on 172 vuodelta 2003. Viime vuosina on rikottu 160 lajin raja vuosittain, viime vuoden voittajalla 169, mutta ennätys on vielä rikkomatta – miten käy tänä vuonna?

Ja jos haluat osallistua kevätralliin, mutta sinulla ei ole joukkuetta, ole yhteydessä Petri Lampilaan, niin selvitetään mahdollisuus liittyä muihin joukkueisiin.

PPLY:n rallitoimikunnan puolesta,

Harry Nyström

Posted in Pinnat ja rallit, Uutiset.