Lintumessut Helsingin Viikissä lauantaina

Kuva: Teemu Lehtiniemi

Mediatiedote 15.8.2023

BirdLife Suomi järjestää lintumessut lauantaina 19.8. Helsingin Viikissä klo 10–16. Kaikille linnuista ja lintuharrastuksesta kiinnostuneille suunnatussa tapahtumassa on mielenkiintoisia vieraita, kuvaesityksiä, esitelmiä, opastettuja lintukävelyjä ja harrastusvälineiden esittelyä.

Ulkona olevalla ohjelmalavalla Paul Segersvärdin vieraiksi istahtavat muun muassa muun muassa Dick Forsman, Kerttu Kotakorpi sekä Pirkka-Pekka Petelius. Ohjelmateltassa kuullaan esityksiä Helsingin Vanhankaupunginlahden linnustosta, uhanalaisen kiljuhanhen nykytilasta sekä linturetkeilystä Virossa. Kuvaesitystilassa kuviaan esittävät luontokuvaajat Mikko Oivukka sekä Jari ja Kaisa Peltomäki.

Opastetuilla lintukävelyretkillä tutustutaan Viikin koetilan peltojen lintuihin asiantuntevan oppaan johdolla. Osa retkistä on teemallisia ja osa on suunnattu lapsille ja perheille. Aamuvirkuille on tarjolla kaksi pitempää retkeä, joille ilmoittaudutaan ennakkoon. Messuilla on myös puuhateltta lapsille ja lapsenmielisille.

”Suositut lintumessut järjestään nyt jo kuudennen kerran. Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin, ja linnuista voi myös tulla kyselemään asiantuntijoiltamme. Kaikki ovat tervetulleita messuille”, kertoo toiminnanjohtaja Aki Arkiomaa BirdLife Suomesta.

Lintumessut järjestetään osoitteessa Koetilantie 1. Messualueelle on vapaa pääsy.

 

LISÄTIETOJA

toiminnanjohtaja Aki Arkiomaa, p. 010 406 6207, aki.arkiomaa(at)birdlife.fi
BirdLife Suomi ry

Posted in Birdlife, Uutiset.