KUTSU: PPLY:n kuukausikokous ke 13.12.

Pian se taas koittaa: Vuoden viimeisessä kuukausikokouksessa keskiviikkona 13.12. on ohjelmassa perinteinen, odotettu Pohjois-Suomen määrittäjämestaruus -kuvakisa! Kisa tarjoaa määritystietoutta ihan jokaiselle lintuharrastajalle, joten ei kannata kavahtaa nimeä, vaikka oma harrastus olisi vielä alkumetreillä. Kisaan voi osallistua myös etänä, ks. ohje viestin lopussa.
Kokouksessa on myynnissä PPLY:n Vuosi siivillä – Liminganlahti -seinäkalentereita (hinta 12 eur / kpl) sekä noudettavissa etukäteen tilatut, kokouksesta noudettavaksi valitut kalenterit. Varaathan tasarahan, mikäli maksat paikan päällä kokouksessa, kiitos! Kalentereita voi myös ottaa myyntiin omalle työpaikalleen, harrastusporukalle jne. ja auttaa siten PPLY:n linnustonsuojelutyötä, johon kalenterin tuotto käytetään. Ja tietenkin kalenteria voi edelleen tilata myös tilauslomakkeella http://www.pply.fi/tilaa-pplyn-seinakalenteri-2018/.

OHJELMA

Kalle Hiekkanen & Mikko Ojanen: Pohjois-Suomen määrittäjämestaruus -kuvakisa

Kokous pidetään tuttuun tapaan klo 18:00 Oulussa, Linnanmaalla, yliopiston salissa SÄ102 (http://www.oulu.fi/biology/EH/sali.gif). Tauolla tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa pientä maksua vastaan. Kokoelma uusimpia lintulehtiä on luettavana kokouksessa.

Kokousta voi seurata ja osallistua kisaan myös etänä. Tarvitset vain selaimen ja kaiuttimen/kuulokkeet, ohjeet etäyhteyteen täällä: http://www.oulu.fi/biology/EH/pply.htm

Lämpimästi TERVETULOA!

— PPLY:n ohjelmatoimikunta —
Posted in Uutiset.