Kilometrikisa 2024

Hei,

Tule mukaan perinteiseen ”kilometrikisaan”! Tuossa alla lyhyt kuvaus mistä on kysymys. Innostu pyöräilemään toki kunnon ja ulkoilun vuoksi, mutta meillä tietenkin myös lintujen vuoksi.

Pyöräillessä kuulee ja näkee lintuja hienosti !

Ilmoittaudu ”kilometrikisa” sivustolla www.kilometrikisa.fi: joukkue on ”Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistys” ja tunnus ”HaahkanAlli”

Olemme joukkueena mukana Kilometrikisassa 2024, jossa osallistujat merkitsevät pyöräilykilometrejä ylös ajanjaksolla 1.5.2024 – 30.9.2024. Kisa on leikkimielinen ja maksuton, mutta luvassa on hyviä palkintoja.

Kisassa on mukana myös sähköpyöräsarja! Sähköpyöräsarjassa kilpailevat automaattisesti ne joukkueet, joissa yksikin jäsen on kirjannut sähköavusteisella pyörällä ajettuja kilometrejä.

Joukkuesarjojen lisäksi Kilometrikisassa on kuntasarja, jossa kisaavat kunnat. Kuntakisaan osallistuminen on helppoa: jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla.

Kisaterveisin,
Jorma Siira
Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistys

Posted in Uutiset.