Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Marraskuun kuukausikokous

8.11.2017 klo. 18:00 - 21:00

PPLY:n marraskuun kuukausikokouksessa keskiviikkona 8.11. on vieraita peräti ulukomailta asti – tai oikestaan ihan naapurista, meri vain meidät erottaa. Palaamme myös hetkeksi kesäisiin tunnelmiin ja kokouksen lopuksi päätetään tärkeistä yhdistysasioista syyskokouksessa.

Ohjelma

  • Ulf Öhman, Chairman of Norrbottens Ornitologiska förening and Inger Brännström, Director of the Bird Observatory at Haparanda Sandskär: Birds – watching, ringing, monitoring and protecting.Ulf ja Inger kertovat Norrbottenin lintutieteellisen yhdistyksen (NOF) toiminnasta. Esitelmä on englanniksi. NOF on kiinnostunut yhdistysten välisestä yhteistyöstä, joten kaikki ajatuksesta intoutuvat hyvine ideoineen ovat kovasti tervetulleita kokoukseen. Paikalle toivotaan erityisen lämpimästi myös kaikkia (Tauvossa) lintuja rengastavia. Linkki NOF:n sivulle: http://www.nof.nu.
  • Juha Markkola ja Petri Haapala: PPLYn retki Sanskeriin Haaparannan saariston kansallispuistoon.
    Tarinoita yhdistyksen heinäkuisesta jäsenretkestä.
  • Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.
    Käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8§:n mukaiset asiat (http://www.pply.fi/yhdistys/saannot/). PPLY on yhtä kuin jäsenensä, joten nyt on paras mahdollinen tilaisuus kommentoida ja ideoida yhdistyksen toimintaa. Tarkempia syyskokousta koskevia tietoja löytyy sihteeri-Helin aiemmasta viestistä.

Tauolla kahvia ja pullaa, lintulehtiä sekä paikallisia lintuharrastajia.

Kokousta ja esitelmiä voi seurata myös etänä, ohjeet etäyhteyteen täällä:

http://www.oulu.fi/biology/EH/pply.htm

PPLY:n kuukausikokoukset pidetään Oulun yliopistolla, kesäkuukausia (kesä–elokuu) lukuunottamatta, jokaisen kuukauden toisena keskiviikkona klo. 18:00 alkaen. Kokoukset pidetään salissa SÄ102 (kartta).

TERVETULOA!

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2017
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistys ry – PPLY
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Oulun yliopisto
Erkki Koiso-Kanttilan katu 7
oulu, Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto