Kevätralli 2020

PPLY:n 35. kevätralli

PPLY:n kevätralli järjestettiin koronasta huolimatta, mutta purku vedettiin poikkeusmenettelyin etänä! Sarjoja oli myös poikkeuksellisesti kolme: eko, 12h ja perinteinen 24h.


Tulokset / ekosarja

1. Kiitos linturyhmään pääsystä Iikka Kivi, Pekka Sirola, Niina Riihimäki, Matti Vahtola, Maria Träskilä (osan ajasta) 114

Tulokset / 12h

1. Finnature Jari Peltomäki, Pirita Latja, Kari Engelbarth 126
2. Team Hannusranta Veikka Meski, Saana Meski, Jouni Meski 112
3. Alan miehet Risto Nevasaari, Seppo Sirviö 85
4. Taivalkosken kiertäjät Jussi Niskanen, Sari Niskanen, Kalevi Hirvonen, Tarmo Moilanen 81

Tulokset / 24h

1. Keijukaiset Tuomas Väyrynen, Tuomo Jaakkonen, Heikki Tuohimaa 153
2. Hauskanpitoa Kalle Hiekkanen, Eino Hiekkanen, Pauli-Pekka Österberg 152
3. Harmaayökukkujat Jukka Hauru, Juhani Suni 142
4. Kalakutin Tuomas Herva, Pyry Herva, Oiva Latvalehto, Jorma Siira 136
5. Arktikan vangit Pietari Kinnunen , Tuure Kinnunen, Kyösti Kinnunen 132
6. Nuotit hukassa Liisa Ojanen, Irma Hautala, Seija Rannikko 126
7. Nuotittomat fiilistelijät Pekka Järvelä, Erkki Sarvioja, Ilpo Kojola 123
8. Kotajärvi Tero Kotajärvi, Pekka Kärenaho 121

Purkutaulukko


Ralliaika ja -sarjat

 • Ralliaika: ralli alkaa lauantaina 23.5. klo 11:00-12:00 liukumalla ja päättyy tästä 24 tunnin päästä sunnuntaina 24.5. klo 11:00-12:00
 • Rallialue: PPLY:n toimialue
 • Kolme sarjaa:
  1. perinteinen 24 tunnin kisa entisin säännöin
  2. 12 tunnin kisa: joukkue saa päättää kisa-ajan sisältä aloitusajan, josta kisa kestää 12 tuntia. Kisan täytyy kuitenkin päättyä viimeistään sunnuntaina 24.5.klo 12.00. Muutoin samat säännöt kuin 24 tunnin kisassa.
  3. ekosarja (lihassarja): liikkuminen lihasvoimin, muutoin samat säännöt kuin muissakin sarjoissa.
 • Ilmoittautuminen Seija Rannikolle sähköpostitse osoitteeseen seijarannikkoster@gmail.com. Ilman ennakkoilmoitustakin voi osallistua. Lähetä kuitenkn tieto osallistumisesta sähköpostilla, jotta tiedetään odottaa tuloksia. Ilmoittautumistietoina joukkueen nimi (jos tiedossa), kisaajat, yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero, josta tavoittaa kisana aikana). Viime hetken joukkueet voivat osallistua toki myös ilmoittautumatta ennakkoon, mutta osallistumisesta toivotaan tietoa heti sen varmistuttua.
 • Lomakkeet
 • Purku: Koronaviruksen vuoksi kevätrallin purkutilaisuutta ei voida järjestää lähitapaamisena. Se siirretään verkkoon ja järjestetään maanantaina 25.5.2020 klo 18.00. Tarvitset selaimen ja kuulokkeet/kaiuttimen:
  1. Siirry osoitteeseen http://connect.funet.fi/pply – (odota järjestelmän latautumista, jos käytät 1. kertaa ConnectPro:ta, selain lataa pienen lisäohjelman – hyväksy se)
  2. Valitse ”Enter as Guest”, anna oma nimi, napsauta ”Enter room”
  3. Valmis!

  Jokaisesta joukkueesta on verkossa oltava ”huutaja”. Tarvittaessa joukkue voi pyytää kisan ulkopuolista huutajaksi joukkueen puolesta. Tarkistattehan ajoissa, että purkutilaisuuteen liittyminen onnistuu. Tarvittaessa voit pyytää apua Esa Hohtolalta puh. 040 7515572.

 • Huom! Huonokuuloiset voivat käyttää ääntä vahvistavia laitteita linturallin aikana. Tarkoittaa henkilöitä, joiden kuulossa on terveydenhuollon toteama alenema tai muu kuuloa merkittävästi heikentävä tekijä. Ääntä vahvistavaa laitetta käyttävän tulee itse arvioida laitteen käytön tarpeellisuus.