Tervetuloa PPLY:n lasten ja nuorten lintukerhoon!

Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistys (PPLY) järjestää lasten lintukerhoja maanantaisin 12.2. alkaen. Lintukerhossa opettelemme tunnistamaan eri lintulajeja sekä tutustumme lintujen elämään ulkoillen, leikkien ja askarrellen. Kerhoa vetävät biologian opiskelijat Ronja Vesa ja Silja Töyrylä.

Kerho on tarkoitettu 7-15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Noin tusina kerholaista mahtuu mukaan. Ikähaarukka on enemmänkin suuntaa antava, kuin tarkka rajaus. Lintukerho on osallistujille ilmainen, ja mukaan voi liittyä milloin vain! Kerho jatkuu kevätlukukauden loppuun.Kerhoa varten tarvitset vain säähän sopivat ulkovaatteet ja kengät sekä repullisen reipasta kerhomieltä! Voit myös ottaa mukaasi pienen repun, kiikarit ja lintukirjan. Tarkemmat retkikohteet ja kerhokertojen aiheet tullaan kertomaan ensimmäisillä kerroilla.

Lyhyesti

Mitä: Lintukerho lapsille ja nuorille.

Missä: Oulun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla. Kerhon yhteydessä tehdään linturetkiä Oulun alueella.

Milloin: maanantaisin 12.2.2024 alkaen klo 18-19. Linturetket lauantaisin.

Ilmoittaudu 2.2. mennessä lähettämällä sähköpostia pply@pply.fi tai tekstiviesti 040-7515572. Mukaan kerholaisen + huoltajan nimi ja yhteystiedot. Tarvittaessa lisätietoja saa tiedustelemalla suoraan yo numerosta tai Silja Töyrylältä 044-2819816.

Parhain terveisin, kerhon vetäjät: Ronja Vesa, Silja Töyrylä

Posted in Harrastus, Nuorisotoiminta, Retket, Uutiset.