PPLY:n perinteinen Kevätralli 27.-28.5.2017

Tulkaa kokemaan Pohjois-Pohjanmaan parhaat lintupaikat parhaaseen lintuaikaan Suomen lajirikkaimmassa linturallissa! Kisahistorian aikana on havaittu yli 250 lintulajia ja kisaennätys on 172 lajia vuodelta 2003. Viime vuosina on rikottu 160 lajin raja vuosittain, mutta ennätys on vielä rikkomatta – miten käy tänä vuonna?

Järjestyksessään 32. PPLY:n perinteinen Kevätralli alkaa lauantaina 27.5.2017 alkaen klo 11-12 yhden tunnin liukumalla ja päättyen aloitushetkestä 24 tunnin päästä. Kilpailualueena on koko PPLY:n toimialue. Tarkemmat rallisäännöt ja lomakkeet tulevat myöhemmin PPLY:n nettisivuille.

Purku on sunnuntaina 28.5. Liminganlahden lintuluontokeskuksen auditoriossa, jota ennen on mahdollista nauttia omakustanteinen salaatti-/keittolounas luontokeskuksen ravintolassa. Purku aloitetaan kello 13:00, joten rallin lopetuspaikka ei voi siis olla liian kaukana. Luontokeskukseen tultaessa purkajille toimitetaan mahdollisimman pian tieto peruslajilistojen puutelajeista.

Ilmoittautumisia ralliin toivotaan keskiviikkoon 24.5. mennessä PPLY:n rallitoimikunnalle, Harry Nyströmille (harrynystrom@gmail.com). Ilmoita samalla joukkueen nimi (jos tiedossa), kisaajat, yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero, josta tavoittaa kisana aikana). Viime hetken joukkueet voivat osallistua toki myös ilmoittautumatta ennakkoon, mutta osallistumisesta toivotaan tietoa heti sen varmistuttua.

Huonokuuloiset voivat käyttää ääntä vahvistavia laitteita linturallin aikana. Tarkoittaa henkilöitä, joiden kuulossa on terveydenhuollon toteama alenema tai muu kuuloa merkittävästi heikentävä tekijä. Ääntä vahvistavaa laitetta käyttävän tulee itse punnita laitteen käytön tarpeellisuus.

Ja jos haluat osallistua kevätralliin, mutta sinulla ei ole joukkuetta, ole yhteydessä rallitoimikuntaan, niin selvitetään mahdollisuus liittyä muihin joukkueisiin.

Posted in Harrastus, Pinnat ja rallit, Uutiset, Yhdistys and tagged , .