Views Navigation

Event Views Navigation

Today
Ongoing

Lasten lintuleiri

Tauvon lintuasema

Lintukerho huipentuu keväällä järjestettävään Tauvon lintuaseman lintuleiriin. Leirilla viivytään viikonloppu rengastaen lintuja,retkeillen ja pihapelejä pelaten.

Lasten lintukerho

Kasvitieteellinen puutarha Kaitoväylä 5, Oulu

Keväällä on luvassa säännöllistä kerhoilua, vuoroin sisätiloissa, vuoroin ulkona retkeillen. Lasten lintukerhon suuntaa retkilleen Linnanmaan, Kaijonharjun ja Kuivasjärven alueilla sekä välillä käydään havainnoimassa myös muuta Oulua. Kerho on suunnattu lapsille 7 ikävuodesta ylöspäin. Ikähaarukka on ennemminkin suuntaa antava, ei tarkka rajaus :) Kerhokerta alkaa pääsääntöisesti Oulun yliopiston kasvitieteelliseltä puutarhalta.

Kevätralli 2018

PPLY:n 33 kevätralli Ralliaika ja -sarjat Ralliaika: ralli alkaa lauantaina 26.5. klo 11:00-12:00 liukumalla ja päättyy tästä 24 tunnin päästä sunnuntaina 27.5. klo 11:00-12:00 Rallialue: PPLY:n toimialue Ilmoittautumisia ralliin toivotaan keskiviikkoon 23.5. mennessä Petri Lampilalle (plampila2@gmail.com). Ilmoittautumistietoina joukkueen nimi (jos tiedossa), kisaajat, yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero, josta tavoittaa kisana aikana). Viime hetken joukkueet voivat osallistua […]