Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten lintuleiri

19.5.2017 - 21.5.2017

Siikajoen Tauvon lintuasemalla jäjestetään perinteinen lasten lintuleiri 19-21.5.2017. Leiri on tarkoitettu noin 8-13 vuotiaille. Ohjelmassa on mm. lintujen rengastusta, muuton seurantaa, levähtävien lintujen havainnointia ja lintujen pesimäpuuhien seuraamista asiantuntevien ja aikaisempaa lastenleirikokemusta omaavien ohjaajien opastuksella.

Leirin hinta on 35 € per henkilö. Maksu sisältää majoituksen Tauvon lintuasemalla (oma makuupussi), huolenpidon ja ruokailut.

Lintuasemalle sisä(parakki)majoitukseen mahtuu noin kymmenen ihmistä.Telttailijoita voidaan ottaa mukaan harkinnan mukaan. Erityisruokavaliot huomioidaan ilmoitusten mukaan. Leiriläisten kannattaa ottaa mukaan polkupyörät, jotta pääsemme liikkumaan helpommin myös hieman kauempana (muutaman kilometrin päässä) oleville lintupaikoille. Ilman polkupyörääkin pärjää, mutta silloin voi joutua tyytymään aseman lähiympäristön lintujen havainnointiin. Osalle leiriläisistä voidaan järjestää kuljetus Tauvoon.

Ilmottaudu mukaan lastenleirille

Ilmoittautumiset yhdistyksen retkivastaavalle sähköpostitse. Ilmoita samalla myös myös vanhempien yhteystiedot ja lapsen ikä.

Tiina Sihto
Lintukerhon ja retkitoiminnan vastaava
reatiinas(at)gmail.com
045 2774546

Tiedot

Alkaa:
19.5.2017
Loppuu:
21.5.2017
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistys ry – PPLY
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Tauvon lintuasema