PPLY:n kuukausikokous ke 8.11.

PPLY:n marraskuun kuukausikokouksessa keskiviikkona 8.11. on vieraita peräti ulukomailta asti – tai oikestaan ihan naapurista, meri vain meidät erottaa. Palaamme myös hetkeksi kesäisiin tunnelmiin ja kokouksen lopuksi päätetään tärkeistä yhdistysasioista syyskokouksessa.

OHJELMA

**Ulf Öhman, Chairman of Norrbottens Ornitologiska förening and Inger Brännström, Director of the Bird Observatory at Haparanda Sandskär: Birds – watching, ringing, monitoring and protecting.

Ulf ja Inger kertovat Norrbottenin lintutieteellisen yhdistyksen (NOF) toiminnasta. Esitelmä on englanniksi. NOF on kiinnostunut yhdistysten välisestä yhteistyöstä, joten kaikki ajatuksesta intoutuvat hyvine ideoineen ovat kovasti tervetulleita kokoukseen. Paikalle toivotaan erityisen lämpimästi myös kaikkia (Tauvossa) lintuja rengastavia. Linkki NOF:n sivulle: http://www.nof.nu/.

**Juha Markkola ja Petri Haapala: PPLYn retki Sanskeriin Haaparannan saariston kansallispuistoon.

Tarinoita yhdistyksen heinäkuisesta jäsenretkestä.

**Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8§:n mukaiset asiat (http://www.pply.fi/yhdistys/saannot/). PPLY on yhtä kuin jäsenensä, joten nyt on paras mahdollinen tilaisuus kommentoida ja ideoida yhdistyksen toimintaa. Tarkempia syyskokousta koskevia tietoja löytyy sihteeri-Helin aiemmasta viestistä.

Kokous pidetään totutusti klo 18:00 Oulussa, Linnanmaalla, yliopiston salissa SÄ102 (http://www.oulu.fi/biology/EH/sali.gif). Koska on syyskokouksen aika, PPLY tarjoaa kouksen tauolla kahvit/teet ja pientä purtavaa – ainakin kaikille syyskokoukseen osallistuville ;D. Kokoelma uusimpia lintulehtiä on luettavana kokouksessa.

Kokousta voi seurata myös etänä. Tarvitset vain selaimen ja kaiuttimen/kuulokkeet, ohjeet etäyhteyteen täällä: http://www.oulu.fi/biology/EH/pply.htm

Lämpimästi TERVETULOA!

— PPLY:n ohjelmatoimikunta —

Posted in Uutiset, Yhdistys.