Hailuodon syysralli 2018

Tulokset

1. Myrsky-Keijot 104 (Janne Aalto, Pirkka Aalto, Miska Loippo)
1. Finnature 104 (Jari Peltomäki, Pirita Latja, Petri Tamminen)
1. Kaunosekoyökköset 104 (Harry Nyström, Antti Vierimaa, Jari Kiljunen, Jarkko Rutila)
4. Viisikko Myrskyssä – Kirjoittanut Enid Blyton 100 (Juha Markkola, Veli-Pekka Honkanen, Arto Niemi, Hannu Kiainen, Seppo Haapala)
4. Varmat Uupuu (Tuomas Herva) 100 (Kalle Hiekkasen sairastuttua juuri ennen rallia)
6. Pyörällä Päästään 97 (Saana & Jouni Meski)

Purkutaulukko

© Harry Nyström

Yhteislajimäärä oli 131, parhaat ja samalla rallille uudet olivat kiljukotka sekä niittysuohaukka. Kahlaajalajeja oli runsaasti, mutta yksilömäärät olivat maltillisia. Koko kisaa leimasi myrskylukemiin yltänyt tuuli; Marjaniemessä oli parhaimmillaan jatkuva tuuli 22 m/s ja puuskissa 25 m/s! Voimakas tuuli sai pikkulinnut piilottelemaan ja ulapalta oli hyvin hankala etsiä lajeja, mutta siitä huolimatta lajeja löytyi hyvin, vaikkei juuri mitään runsaasti. Kuvaavaa oli se, että suhteessa eniten peruslajipuutteita tuli rastaista. Ja sunnuntaina tuulen hieman tyynnyttyä havaittiin runsaasti lajeja, joissa oli paljon puutteita kisassa. Kisa oli säästä riippumatta tai juuri siitä johtuen äärimmäisen tasaväkinen; parhaan ja heikoimman tuloksen erotuksen ollessa vain 7 lajia, ja kolmen voittajajoukkuuen päätyessä tasalukemaan.

Ensi vuonna kisa on taas syys-lokakuussa – tervetuloa!


  • Ralliaika:la 11.8.2018 klo 7:00–19:00
  • Alue: Hailuoto
  • Lomakkeet (tulosta ennen rallia joukkueellesi!):
  • Ilmoittautuminen: Harry Nyströmille harrynystrom@gmail.com 044 749 1282
  • Purku: Hailuodon peruskoululla, osoitteessa Luovontie 61, ja se pyritään aloittamaan 19:30 tai heti, kun kaikki ilmoittautuneet joukkueet ovat paikalla.