Lasten lintuleirin ilmoittautuminen avattu!

Siikajoen Tauvon lintuasemalla jäjestetään perinteinen lasten lintuleiri 25.-27.5. Leiri on tarkoitettu noin 8-13 vuotiaille. Ohjelmassa on mm. lintujen rengastusta, muuton seurantaa, levähtävien lintujen havainnointia ja lintujen pesimäpuuhien seuraamista asiantuntevien ohjaajien opastuksella. Leirin hinta on 35e per henkilö sisältäen majoituksen Tauvon lintuasemalla (oma makuupussi), huolenpidon ja ruokailut.

Noin kymmenen mahtuu lintuasemalle sisä(parakki)majoitukseen. Erityisruokavaliot huomioidaan ilmoitusten mukaan. Leiriläisten kannattaa ottaa mukaan polkupyörät, jotta pääsemme liikkumaan helpommin myös hieman kauempana (muutaman kilometrin päässä) oleville paikoille. Ilmankin pärjää, mutta silloin voi joutua pääosin tyytymään aseman lähiympäristön lintujen havainnointiin. Osalle leiriläisistä kuljetus Tauvoon voidaan järjestää.

Ilmoittautumiset minulle sähköpostitse, mukaan myös vanhempien yhteystiedot ja lapsen ikä. Ilmoittautuneille lähtee vielä tarkempi lintuleirikirje ajo-ohjeineen.
Terkuin,
Tiina Sihto
PPLY:n nuorisotoiminnan vastaava
reatiinas(at)gmail.com
Posted in Harrastus, Nuorisotoiminta, Uutiset, Yhdistys.