Hanhiretki la 23.4.2022

Lähde vastaanottamaan kevät SLL Oulun perinteisellä Hanhiretkellä! Koko päivän retkellä tarkkaillemme muuttolintuja seudun parhailla lintupaikoilla Lakeuden pelloilla ja rannoilla.   Vierailemme myös Limingan luontokeskuksessa ja lintukuvafestivaalilla.

Hinta: Aikuiset 12 €, Luonnonsuojeluliiton, Luonto-Liiton ja Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellisen yhdistyksen jäsenet 7 €, lapset alle 12 v. 5 €. Liity SLL:n jäseneksi täällä: https://www.sll.fi/liity tai PPLY:n jäsenksi täällä: http://www.pply.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/. Retken hintaan sisältyvät matka, luonto-opastus, pullakahvit ja -teet sekä arpajaiset. Keräämme maksun bussissa retken päätteeksi.

Ilmoittaudu retkelle to 21.4. mennessä os. slloulunyhdistys@gmail.com, Kerro ilmoittautuessasi, miltä pysäkiltä tulet kyytiin.

Retkibussissa suositellaan käytettävän kasvomaskia. Pukeudu sään mukaan ja varustaudu kiikareilla sekä lintukirjalla, jos sinulla on sellaiset. Yhdistyksellämme on muutamia kiikareita mukana ja oppaiden kaukoputkiin pääsee kurkistamaan. Ethän myöskään unohda retkieväitä. Liminganlahdella voit paistella makkaraa ja myös luontokeskuksen kahvilasta on mahdollista ostaa ruokaa. Lintuoppaina toimivat Mikko ja Petra Oranen.

Bussin reitti: (1) Rajakylän ostari (08.00) – (2) Linnanmaan kappeli (08.10) – (3) Merikoskenkatu kadunpuoli (08.20) – (4) Kajaaninkatu 17, hotelli Scandic Oulu Station (08.25) – (5) Neste Hiironen, Kiilakivenkuja 2 (08.35). Paluu samaa reittiä klo 16 mennessä. Bussiemäntänä toimii Saara Salmela, p. 040-542 4486.

Posted in Retket, Uutiset.